Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Rólam

Kedves Érdeklődő!

88121672_109685167303372_1366187912416198656_n.jpgBóta - Lovassy Noémi vagyok, 1986-ban születtem egy alföldi kisvárosban.

A gimnázium alatt kezdett el érdekelni a pszichológia tudománya, így érettségi után a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem. 2010-ben szereztem meg pszichológus diplomámat, az egyetemi öt év tapasztalása a mai napig nagy hangsúllyal bír az életemben. Főállásban egy piacvezető középvállalatnál dolgozom, ahol emberi erőforrással foglalkozom. Alapvető célomnak tekintem annak megsegítését, hogy a dolgozó ember jól érezze magát a munkájában és újra és újra lelkesedést találjon szakmai kihívásaiban.
Egy idő után hiányozni kezdett az egyéni megsegítés lehetősége, ezért folytattam a tanulmányaimat. Gyász-és veszteségfeldolgozást tanultam, relaxációs módszerekkel, művészet- és meseterápiás eszközökkel szélesítettem a látókörömet és eszköztáramat. Vállalati tevékenységeim mellett egyéni klienseket támogatok, illetve segítő, fejlesztő csoportokat vezetek. Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus szakképzését végzem. Célom, hogy egyre nagyobb kompetenciával fordulhassak klienseim felé és az elakadásaikon való túljutásban őszinte és megtartó légkört biztosító segítőjük legyek.
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindenkor kiemeljem az önismeret fontosságát, mert hiszem, hogy enélkül nem lehet tudatos és teljes életet élni.
Férjemmel egy fiú ikerpár szülei vagyunk. Fontossá vált számomra a nők és az anyák sorsa, az életükbe kerülő nehézségeken való túljutás segítése.
Továbbá rendszeresen kísérek gyászolókat fájdalmuk feldolgozásában, vezetek gyászcsoportokat, önismereti csoportokat.

Tanulmányaim:

2020. szeptember -             Tanácsadó szakpszichológus jelölt

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2005 – 2010                        Okleveles pszichológus

                                            Szegedi Tudományegyetem

 

2008                                     Universität Bielefeld, Németország

                                            pszichológiai tanulmányok


 

 

Archívum

Naptár
Február / 2021

Statisztika

Most: 1
Összes: 321
30 nap: 60
24 óra: 2